Referencer

“At komme hos Kerstin, var en stor oplevelse for mig. At være i hendes ro og nærvær, gav mig ro til på ingen tid at falde ind og ned i en dybde i mig selv – nærmest meditativ. Jeg mærkede så tydeligt hvad der skete inde i mig og Kerstin var så anerkendende og støttende på det jeg mærkede.

Det er som om Kerstin arbejder på en anden frekvens og derfor skaber et rum hvor man forstår og er i verden på en anden måde. Hun skaber et rum hvor man helt naturligt kommer i kontakt med sig selv indefra og hun får en til at føle sig fuldt accepteret.

Kerstin er en kvinde med meget stor visdom, dybde, nærvær og anerkendelse.”

Stine Sørensen

“Jeg har fået op til flere Højere Selv-forløb hos Kerstin, som alle har været helt fantastiske, med store indsigter og brugbar viden. Fra første øjeblik følte jeg mig i trygge hænder, hvilket gjorde at jeg flere gange er vendt tilbage, når behovet opstod.

Jeg giver Kerstin mine varmeste anbefalinger.”

Birgitte Due Jensen

“Kerstin er meget omhyggelig og totalt nærværende med hendes spørgsmål, som altid bringer mig det rigtige sted hen.

Tak for det.”

Sanne Mikaela Veierbæk

“Jeg har fået flere dybe sessions af Kerstin og må sige at hun er meget kompetent, nænsom og møder dig følsomt og med dyb forståelse, der hvor du er og som den du er, og med de følelser og tanker du har og det som opstår under behandlingen.

Jeg har fået en behandling som gik over 4 dage – med 2-3 timer hver dag, hvor vi gik dybt og som fundamentalt ændrede nogle vigtige ting i mit liv – noget jeg lige siden har været meget glad for. Det er faktisk noget af det mest ændrende jeg kan huske jeg nogensinde har oplevet.

Senere har vi fulgt op med enkelte behandlinger for at fortsætte den positive udvikling.

Og i dag mange år efter, har jeg flyttet mig meget og bevæger mig dagligt i en mere og mere positiv retning, selvfølgelig med udfordringer undervejs – men det er trygt at vide at jeg kan ringe til Kerstin og få hjælp – og metoden er noget af det mest enkle og samtidig noget at det mest effektfulde jeg kender.

Jeg har mange erfaringer med andre terapiformer – men denne her tiltaler mig, fordi det er dit Højere Selv som vejleder dig, med en dygtig uddannet terapeut ved din side – Jeg kan stærkt anbefale det som hun formidler og det hun kan.

Go fornøjelse!”

Per Long

“Kerstin Ahlmér er en dygtig og empatisk vejleder. Hun har en fin fornemmelse for hvilket tempo, hun skal lede dig i under Deva forløbet.

Mit forløb var smukt, vist, og forløsende.”

Britta