Højere Selv-forløb

Kørt fast?

Mangler overblik? 

Er du i krise, sorg eller tvivl?

Eller har du ”blot” en længsel efter at komme tættere på dig selv, din spiritualitet og din unikke vej i livet?

I Højere Selv-forløbet bliver du, via dit Højere Selv, vejledt til det som skal ses på og forløses for at du kan genfinde overskud, glæde og passion i dit liv. Højere Selv-vejledning er en arbejdsform indenfor Transpersonlig psykologi. Fra den transpersonlige synsvinkel er vi mere end en krop, tanker og følelser.

Vi indeholder også noget andet, der ikke kan måles eller vejes – et Højere Selv; en overbevidsthed, sjæl, indre stemme – hvad vi end vælger at kalde det for. I Højere Selv-vejledning sker kontakten til det Højere Selv i en ændret bevidsthedstilstand – i en anden tid, på en anden plads samtidig med at du beholder din dagsbevidsthed.

Du kan læse mere i min bog Den Blå Engel –og 9 andre møder med det Højere Selv eller i Shirley MacLaines bog ”Dansen i lyset”.

Højere Selv-forløbet i praksis

Et forløb foregår over 4 dage, ikke nødvendigvis efter hinanden, hver af 2-3 timers varighed.

Efter en indledende samtale, ligger du på en briks, og jeg stimulerer nogle akupunktur-punkter (ikke med akupunkturnåle), som støtter dig i at få kontakt til dit Højere Selv.

Nu bliver du vejledt på en indre rejse, hvor du oplever symbolske, mytologiske, drømmeagtige historier eller oplevelser fra dette eller tidligere liv. De fleste oplever det som en indre film – som at drømme mens man er vågen – med lyde, dufte og følelser.

Mange som ikke har prøvet, det er bekymrede for at de ikke ”kan”. Men du skal intet andet end at ligge ned, og have det bekvemt. Resten hjælper jeg dig med. Min erfaring er at det er godt at holde fri i de dage forløbene foregår, da det er en meget dyb proces, som rækker udover almindelig terapi.

Ring gerne til mig, eller mail, for at høre mere.

Pris 7.750,-

Prisen inkluderer en opfølgende samtale på telefon, efter en måned. Beløbet kan deles op på tre dele.