Om mig

Det jeg tror på:

  • At vi alle har en unik vej, og det som er rigtigt for dig eller mig, ikke nødvendigvis er rigtigt for andre.
  • At vi godt kender vores vej, uden altid at være bevidste om den.
  • At vi alle har et Højere Selv, som kan kontaktes, og som har hele vores historie og den største kærlighed til os: Din bibliotekar i din sjæls bibliotek.
  • At mange af os er mere følsomme og intuitive end vi ved. Måske blev du nødt til at lægge låg på din følsomhed, for at kunne være i din familie / dine omgivelser. Jeg mener heller ikke, at vores samfund støtter os i den følsomhed, men at vi i stedet får at vide, at vi skal tage os sammen, være en anden end den vi er. Manges rejse kan derfor bestå i at skrælle de lag af, som ikke er os, for at komme ind til den vi virkelig er. Den vi var, da vi kom hertil.
kerstin ahlmer

Jeg hedder Kerstin Ahlmér, er svensker, født i Stockholm i 1959.

I 1994 flyttede til Danmark og i 1997-1999 tog jeg uddannelsen til Højere Selv-vejleder (det er min betegnelse. Den hedder Psyko-spirituel vejleder, DEVA) og har arbejdet med det siden.
Jeg har også en universitetsuddannelse indenfor information og kommunikation – ”Information Officer”, University of Jönköping, 1982-1985.

Jeg har arbejdet med Højere Selv, med klienter og i gruppe, siden jeg blev færdiguddannet i 1999. Jeg har også jeg lavet 6 cd´er: På rejse med sjælen 1-4 på dansk, Tantra Touch dansk, som indeholder to lange, guidede oplevelser for par og ”På resa med själen 1” på svensk.

Desuden har jeg skrevet og udgivet bogen Den blå engel – og 9 andre møder med det Højere Selv (kan bestilles hos din lokale boghandler, lånes på biblioteket eller købes her på siden).

Jeg er også indehaver af virksomheden Joy & Care. Her udvikler og sælger jeg hjælpemidler til forbedring af livskvaliteten for mennesker med særlige behov, deres pårørende og plejepersonale. www.joyandcare.dk 

Desuden laver jeg Virtual Reality-oplevelser. En idé jeg havde om at overføre meditations-cd´erne til et nyt medie. Se mere her: www.NatureatWork.dk