Rejser

Yoga- og inspirationsrejse til skønne Symi

2-9/6 og / eller 22-29/9 2024

Giv dig selv den selvforkælelse, at tilbringe en uge på den skønne ø Symi i Grækenland. Vi tør godt love dig en oplevelse for livet.

Varmt velkommen til at komme med, enten i juni eller september, 2024.

Indgår

 • Hatha- eller yinyoga to gange dagligt. Er du nybegynder eller avanceret – Thomas tilpasser yogaen til netop dig – også om du har et knæ eller en skuldre som skal passes på.
 • Information om ugen, velkomstdrink og snacks den første aften.
 • Cruise med skibet Poseidon. Vi mødes med kaptajn Yianni i havnen kl. 10 for at sejle rundt Symi. Skibet laver mange stop, hvor vi kan svømme i det skønne vand (husk dykkermaske og snorkel, her er mange flotte fisk). På den ubeboede ø Seskli laver vi et længere stop. Her tænder besætningen for grillen og laver en herlig frokost til os. Mad, ligesom vand, vin, kaffe, the og ouzo indgår under hele turen. Vi har prøvet det og det blev en uforglemmelig dag. Med lidt held, ser vi delfiner under sejlturen. Vi er tilbage i Symi havn omkring kl. 16.
 • Udflugt til Maratounda – med bus eller båd. Vi tager sammen til denne dejlige strand, hvor vi kan svømme, snorkle og / eller gå en tur langs kysten. (Her svømmede vi sammen med en havskildpadde sidst vi var her). Vi spiser frokost (indgår ikke) på den hyggelige taverna.
 • ”Dagens inspiration”. 30-45 min efter eftermiddagsyogaen. Det kan være guidede meditationer eller øvelser som inspiration til ændringer eller beslutninger i dit liv.
 • En vandringstur i ca. 2-3 timer i roligt tempo med den skønneste udsigt over øen.
 • Bogen ”Den blå Engel – og 9 andre møder med det Højere Selv” (på dansk, i pdf-format)
 • Fire meditations-cd´er (på dansk) med i alt 20 meditationer til download til din mobil eller tablet.

Vil du have løbende info om rejsen, gå med i Facebookgruppen Yoga- og inspirationsrejse til Symi i 2024.

https://fb.me/g/p_b9BGe3CesWB4kGi9/2q8h8tRw

Om ovenstående virker lidt for ambitiøst, skal du vide at alle aktiviteter selvfølgelig er frivillige – det er jo din ferie og du holder selvfølgelig bare fri, om du hellere vil noget andet.

Skibet Poseidon. Obs, se den fine stige for os som er lidt bange for vand…
Fantastisk vand.
Jo, det er vandets rigtige farve.
Havskildpadde ved Marathounda
Marathounda

Andre oplevelser, indgår ikke i prisen – enten sammen med os eller på egen hånd

 • En av vores favoritrestauranter hedder Manos. Sidst viste vores tjener stolt et billede fra Mary og Frederiks besøg der. Det kan være at vi får selskab ved vores besøg…? 😉
 • Secret Garden. En restaurant og bar som har levende musik flere gange i ugen. Rejsesiden The Travel har valgt Secret Garden til verdens smukkeste restaurant (lidt overdrevet synes vi, men den er nu meget hyggelig!).
 • Udebiograf. Har du set filmen Cinema Paradiso? Med lidt held er det filmvisning en eller flere aftener, hvor vi kan se film med løbende smådrenge og katte omkring benene og klirr, snak og dufter fra restauranterne i nærheden.
 • Bus- eller bådudflugt til klostret i Panormitis (og klosterbutikken ikke mindst 😉 ).Klostret er dedikeret til ærkeenglen Michael som er protektor for øen Symi.
 • Udflugter til strandene på Symi. Det går taxibåd mange gange / dag og strandene har små restauranter hvor vi også kan spise frokost.
 • Shopping. Det findes mange skønne butikker i Symi by (og rejser du i september, er det udsalg da turistsæsonen slutter i oktober).

Et glas vin på havnefronten
Secret Garden
Tid til frokost i Pedi
Panormitis
Kan du se yogalæreren? 😉
Du kan leje knallert eller scoter om du vil køre lidt rundt på øen
Lille mis vil sige hej
Symi by

Du sørger selv for:

 • Flyrejse til og fra Rhodos (ca.3200,- fra Kbhn. Vi vender tilbage med forslag og priser), færge fra Rhodos til Symi (tager ca. 1 tim og 10 min) og taxa eller bus til / fra lufthavn til havnen på Rhodos (vi ser til at samordne deltagerne).
 • Hotel (Vi vender tilbage med forslag og priser)
 • Frokost og aftensmad alle dage, foruden på sejlturen med Poseidon
 • Yogamåtte (det findes rejseyogamåtter som ikke vejer så meget)
 • Rejseforsikring

Pris og tilmelding

Vi holdt en informationsaften om rejserne, hjemme hos os i Hvedstrup i oktober og planlægger endnu en i februar 2024. Den aften kan du også prøve vores Virtual Reality-oplevelse fra Symi (20 minutter med mange miljøer fra øen).

Vi som arrangerer din rejse

Kerstin, Højere Selvvejleder Thomas, yogalærer og massør
Min Højere Selvuddannelse, 1997-1999, er indenfor den Transpersonlige psykologi. Jeg har udgivet 6 meditations-cd´er, har skrevet en bog om HS-arbejde og producerer også Virtual Reality-oplevelser for indre ro. Jeg blev forelsket i Symi i 2012 og bliver ved med at komme tilbage. Øen er en helt speciel plads for at lade batterierne, via bl.a. skønne naturoplevelser og at nyde livet, her og nu, sammen med andre. Jeg er uddannet i Hatha- og Yin yoga og har arbejdet med det siden 2020. Mine yogauddannelser er sammenlagt på over 560 timer.  Jeg er også uddannet fysiurgisk og muskulær massør og har arbejdet med det siden 2021. Jeg glæder mig rigtig meget til at være din yogalærer og at nyde ugen med alle kursus-deltagere på fantastiske Symi.